Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Cigonyes

Imatges relacionades

  • La Marató de Tv3

    La Marató de Tv3

LA MARATÓ DE TV3 DEL 2018, CONTRA EL CÀNCER

16 de desembre de 2018

El càncer tornarà a protagonitzar La Marató de TV3, que es farà el 16 de desembre. Ja es coneixen els detalls de la nova edició del programa solidari i divulgatiu per excel·lència de TV3 i Catalunya Ràdio, que des de la primera edició, celebrada el 1992, ha recaptat 170 milions d'euros per a la investigació de diverses malalties.

Serà la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Els avenços mèdics i en investigació dels últims 10 anys han fet augmentar d'un 7% la supervivència dels pacients a Catalunya. Perquè aquesta xifra continuï augmentant, La Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio d'aquest any destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer.

L'objectiu dels professionals és poder diagnosticar els càncers més precoçment, abordar de manera personalitzada cada pacient, amb tractaments més efectius, i aconseguir més percentatge de curació i de cronificació.

La recerca, doncs, té reptes de futur immediat. Dos exemples són: la biòpsia líquida, una anàlisi de sang que podrà detectar tumors en les seves fases primerenques, o la immunoteràpia, l'estimulació del propi sistema immunitari de l'organisme per lluitar contra les cèl·lules cancerígenes.

 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona