Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Gitanes 2015

ENQUESTA PLA LOCAL D'IGUALTAT DE GÈNERE DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

19 de gener de 2018

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera està confeccionant la redacció d’ un Pla local d’Igualtat mitjançant la Fundació Surt i la Diputació de Barcelona.

 

Un Pla d’Igualtat de gènere és un conjunt ordenat d’objectius i mesures que constitueixen la base per al desenvolupament d’una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació de dones i homes en un territori i/o organització. És el document clau que, a més de servir per a la planificació, possibilitarà el seguiment i avaluació posterior del camí recorregut en aquest àmbit.

 

Un dels principis claus del Pla ha estat el compromís per treballar la participació ciutadana, tant a nivell de col·lectius organitzats, com poden ser les entitats i associacions del municipi com a nivell particular, com ho son les seves ciutadanes i ciutadans.

 

Atenent aquesta voluntat us oferim la possibilitat de comptar amb la vostre veu i opinió a través de la enquesta que trobareu en aquest link i que no us portarà més de 2 minuts respondre.

 

Us animem i encoratgem a que realitzeu l’enquesta per tal de poder comptar amb la vostra veu. SI FORMEU PART D’UNA ENTITAT O ASSOCIACIÓ PREGUEM FEU DIFUSIÓ D’AQUEST CORREU ENTRE ELS I LES MEMBRES DE L’ENTITAT.

 

Les diferents opinions recollides serviran de base per tal de definir les accions futures a incorporar al Pla local d’igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 

Moltes gràcies!

 

Link per accedir a l’enquesta: https://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=2340216

 

 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona