Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Nevada 2012

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

  • Jornades Europees de Patrimoni

    Jornades Europees de Patrimoni

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2018

11 d'octubre de 2018

Com cada any arriba la cita amb les Jornades Europees del Patrimoni, enguany en el marc de 2018 com a Any Europeu del Patrimoni Cultural. L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s'hi adhereix com ha anat fent en els darrers anys. Un treball conjunt de les àrees de Cultura i Turisme. Per participar de les activitats previstes a Palau, cal inscripció a turisme@smpalautordera.cat o trucar al telèfon 938479620.

Aquestes Jornades s'organitzen simultàniament a tota la UE i es basen en l'accés gratuït a activitats en elements patrimonials durant tot un cap de setmana (12, 13 i 14 d'octubre). A Palau s'ha previst l'activitat pel divendres dia 12 d'octubre amb motiu dels actes de la Festa Major Aplec del Remei 2018 http://www.smpalautordera.cat/pl224/actualitat/agenda/id1959/jornades-europees-del-patrimoni-2018.htm
A l'enllaç adjunt de la Generalitat de Catalunya  trobareu  també l' informació de l'activitat prevista a Palau.

 

Any Europeu del Patrimoni Cultural

Aquest 2018 és l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per celebrar la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La commemoració, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d’Europa el 17 de maig de 2017, vol sensibilitzar la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d’identitat comú i posar en valor les possibilitats que ofereix el nostre patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

Un dels principals objectius de l’Any Europeu és promoure la diversitat cultural, el diàleg intercultural i la cohesió social, objectiu compartit amb el de les Jornades Europees de patrimoni que se  celebren cada any.

Les Jornades Europees del Patrimoni són la manifestació cultural participativa més important d'Europa en relació al patrimoni.  El caràcter de les activitats de les JEP contribueix a reunir als ciutadans i posa en relleu la dimensió europea i el valor del patrimoni cultural en 50 estats signataris del Conveni Cultural Europeu. Cada any s'organitzen més de 70.000 actes per tal de contribuir a la presa de consciència sobre el patrimoni comú d'Europa i la necessitat constant de la seva protecció, així com per crear experiències de patrimoni cultural compartit, promoure la inclusió i fomentar la creativitat i la imaginació.

Aquesta festa del patrimoni és una gran oportunitat per donar a conèixer el patrimoni cultural de Catalunya i, com cada any es convida als municipis i tots els agents culturals relacionats amb el patrimoni, a obrir i mostrar els seus béns i espais patrimonials,  perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i de les activitats que organitzin, per tal de donar a conèixer en profunditat el seu patrimoni, i així aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.


 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona