Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Concurs d'aparadors

Imatges relacionades

  • Escola Matagalls

    Escola Matagalls

L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA (EMM) DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA I L’ESCOLA MATAGALLS INICIEN UN NOU PROJECTE DE MÚSICA

3 de desembre de 2018

A partir d’aquest curs l’escola Matagalls i  l’EMM de Palau, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera posa en marxa un nou projecte estretament vinculat al Cant Coral. La intenció és incidir en el treball col·lectiu musical a nivell de creació i d’interpretació musical en grup.

Els alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària tenen cada setmana una sessió de conjunt instrumental/cant coral. En grups reduïts de classe treballen la música de conjunt amb instruments diversos de banda de rock amb percussions i ukuleles.

Aquesta tasca la completen amb un treball creatiu de cançons que posteriorment s’interpretaran als concerts. L’activitat a l’aula la duen a terme conjuntament els mestres de música de l’escola i professors de l’EMM.

Aquest és un projecte molt engrescador que complementa i enriqueix tota l’activitat d’expressió musical que es duu a terme al nostre centre, mica en mica anem agafant confiança amb els ukuleles, els ritmes de percussió i el joc que se’n va derivant.

Estem convençuts que el Cant Coral i aquest nou projecte és una activitat especialment integradora en l’àmbit de la diversitat. A través de la música, nens i nenes de diferents cultures poden treballar conjuntament per un mateix objectiu sense barreres de cap mena.


Aquest article no es va poder publicar sencer, per falta d'espai, en La Veu de Palau 63

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona