Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Sta. M. de Palautordera

Imatges relacionades

 • Escola Municipal de Música

  Escola Municipal de Música

 • Escola Municipal de Música

  Escola Municipal de Música

ENS ENVAEIX L’EMOCIÓ

3 de desembre de 2018

Aquest curs L’EMM de Palau  hem començat amb molta energia renovada i molt contents de veure com l’escola segueix creixent.  Ja som més de 120 usuaris i usuàries que van des dels 0 al 75 anys podem dir que estem apropant la música a totes les edats i realitats del poble.

Aquest curs també apropem l’uquelele, la trompeta i la percussió a la ZER del Baix Montseny i a l’escola Matagalls; ens fa feliços treballar colze a colze amb les escoles!

Els nostres primers alumnes d'instruments de vent ja bufen de valent...Això és gràcies a les noves incorporacions en el professorat (uns grans fitxatges!) que ens ha permès oferir classes de flauta travessera, saxo i clarinet.

Com que tot està siguent tant emocionant hem decidit dedicar el projecte d’aquest quadrimestre a les emocions. L’alegria, la tristesa, la melancolia, l’esperança i perquè no, l’enveja,  la ràbia… Sense elles segurament no existiria la música i, al mateix temps la música en parla constantment o fins i tot ens serveix per treballar-les i superar-les quan cal.

I ara que s’apropa el Nadal ens plau anunciar que pel dia 21 de Desembre tenim preparada una activitat molt especial, L’arbre dels desitjos. Serà una cantada de nadales diferent, multicultural, on convidem a cantar i participar a tota la gent del poble. Tindrà lloc la Plaça Major i els dies 10 i 17 de desembre a les 17:30 farem assajos a l’escola on també hi convidem a tots aquells que hi vulguin participar ja sigui amb un instrument o cantant.

Esperem doncs que aquest 2019 porti molta més música i emocions per tothom i us recordem que encara hi ha places disponibles pels instruments de vent! + info a www.emmpalau.cat


Aquest article no es va poder publicar sencer, per falta d'espai, en La Veu de Palau 63

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona