Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Parc Natural del Montseny

Imatges relacionades

  • Detencions a Santa Maria de Palautordera

    Detencions a Santa Maria de Palautordera

UNA INVESTIGACIÓ DE MOSSOS D’ESQUADRA AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA POLICIA LOCAL DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA CULMINA AMB LA DETENCIÓ DE TRES JOVES

11 de gener de 2019

La Policia Local de Santa Maria de Palautordera i els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones veïnes del municipi, d’edats compreses entre els 18 i els 21 anys d’edat acusats de pertànyer, presumptament, a un grup criminal i que haurien comès nombrosos robatoris amb força, tant a Santa Maria de Palautordera com a poblacions veïnes, entre d’altres delictes.
La detenció ha estat la culminació d’una investigació de Mossos d'Esquadra que ha comptat amb la col.laboració de la policia local de Santa Maria de Palautordera durant setmanes. Els tres joves han quedat en llibertat amb càrrecs. Dos d'aquests joves ja havien estat detinguts per la Policia Local de Santa Maria de Palautordera per fets similars el mes de novembre de 2018.
Aquesta actuació policial s’ha donat pocs dies després que també en una acció conjunta de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera i Mossos d’Esquadra de Sant Celoni detinguessin altres persones que presumptament volien robar en una casa de la urbanització Can Bosc de Palau.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona