Diada de Sant Jordi 2023

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 00:00

Gaudeix de la cultura i la literatura amb la programació de Sant Jordi a Palau.

Les activitats s’iniciaran el pròxim divendres, 21 d’abril, amb la Festa Bagant, que tindrà lloc a La Quadra a partir de les 19 h. Tot seguit, el fotògraf palauenc Mariano Pagès presentarà al mateix lloc el seu nou llibre Ball de Gitanes: Ritual del Baix Montseny.

L’endemà, dissabte 22 d’abril a les 12 h, la Biblioteca Ferran Soldevila acollirà una nova edició de Contes de mes amb El drac, Sant Jordi i la princesa.

Diumenge, 23 d’abril, serà el plat fort d’aquesta programació cultural amb la celebració de la diada de Sant Jordi. Durant tot el dia hi haurà paradetes de llibres i roses pels carrers de Palau, i a les 11 h al Parc Pau Casals tindrà lloc la plantada del trenet tripulat. A partir de les 11.30 h al carrer Rafael Morató l’espai de joc i creació aproparà un taller de maquillatge, disfresses, manualitats i jocs per a infants a partir de 4 anys.

A les 12 h, des de la paradeta de la Colla de Gitanes, es celebrarà el 3r concurs literari de Sant Jordi. La programació cultural tancarà amb l’espectacle infantil El carrocontes, al carrer Rafael Morató a partir de les 17.30 h.

Des de l’Ajuntament de Palau convidem a tots els palauencs i palauenques a formar part activa d’aquesta diada cultural, passejant pels carrers del municipi plens de paradetes i vida i regalant el llibre i la rosa als nostres éssers estimats.

Darrera actualització: 14.04.2023 | 13:43