Nova edició de la campanya “Compra a Palau – tots hi guanyem!”

Dimarts, 3 d'octubre de 2023 a les 00:00

Des de l'1 d'octubre i fins al 6 de gener per una compra mínima als establiments de Palau, adherits a la campanya, obtindreu un o diversos bitllets del "Rasca i guanya".

L'objectiu de la campanya és incentivar el consum, augmentar les vendes, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar als consumidors de la importància de mantenir el comerç local de Santa Maria de Palautordera.

Podrà participar en la campanya qualsevol persona major d’edat que faci compres en els establiments participants en aquesta campanya de Santa Maria de Palautordera. El comerciant els donarà un rasca perquè puguin aconseguir un premi. La compra mínima serà establida pels mateixos comerços a la seva conveniència i a criteri.

Cada mes hi haurà 199 rasques amb premi repartits de la següent manera: 

  • 1 premi de 300 €
  • 8 premis de 50 €
  • 40 premis de 20 €
  • 150 premis de 10 €

També hi haurà rasques amb premi "regal sorpresa establiment". Els establiments han volgut col·laborar aportant cada un d’ells 10 “regal sorpresa establiment” durant tota la campanya, amb la finalitat de poder tenir més targetes rasca, i permetre augmentar el nombre total de targetes rasca, però també a la vegada incrementar el nombre de premis. En total, es repartiran entre ells, a parts iguals, les 25.000 targetes de més que es faran aquest any.

A partir de l'inici de l'obsequi dels rasca s'habilitarà una urna a la recepció de l'Ajuntament i una altra en el barri del Temple, on es podran dipositar totes les butlletes, tinguin premi o no, per participar en uns sorteigs extraordinaris.

El 13 de gener de 2024, es procedirà al sorteig de la Palauenca de Nadal, amb un premi de 2.500 €, el Palauenc Gran, amb un premi de 1.500 € i el Palauenc Petit, amb 1.000 € de premi.

El termini per dipositar les butlletes a l'urna serà fins abans de l'inici del sorteig, cada dia en horari de l'ajuntament. De dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dimecres de 17 h a 19.30 h, també els dissabtes de mercat.

Darrera actualització: 04.10.2023 | 12:59