Via pública

Notícies
 • camins Es presenta la primera fase d’actuacions en tres camins al Vallès Oriental, que passaran a ser carreteres 04.06.2021

  Aquest passat dijous, ha tingut lloc a Can Ribas - Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès la presentació de la primera fase d’actuacions en camins a la comarca del Vallès Oriental del Pla Zonal de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació de Barcelona.

 • bicis Recuperades bicicletes de diversos robatoris al municipi 30.03.2021

  Ahir, dia 29 de març de 2021, es van recuperar d’un local cèntric de la població, un total de 13 bicicletes, possiblement sostretes, de les quals no es coneix els propietaris.

 • rescat Agraïment als cossos participants en el rescat d’un gos al municipi  01.03.2021

  Els Bombers de la Generalitat conjuntament amb la Policia Local han rescatat aquest passat dissabte un gos que havia caigut per un embornal del clavegueram de la Rambla dels Països Catalans de Santa Maria de Palautordera.

 • Punt recarrega elèctric Punt de recarrega elèctric 01.10.2020

  El punt de recàrrega elèctrica situat al C/ Jaume I ja està en marxa.

  Per utilitzar el punt de recàrrega us heu d’instal·lar l’aplicació EV charge, omplir un formulari de registre i ja podreu carregar els vostres vehicles elèctrics.

  En el mateix punt de recarrega elèctric trobareu els codis QR per a instal·lar-vos l'aplicació EV charge tant per Android com Apple. 

   

Més noticies