Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Biblioteca Ferran Soldevila

Equipaments

Biblioteca Ferran Soldevila


És una biblioteca pública que facilita, de manera lliure i gratuïta a la ciutadania, el foment de la lectura i l'accés presencial i virtual a la informació, la cultura, el lleure, la formació i l'aprenentatge al llarg de la vida. És un equipament cultural municipal obert a tothom, a totes les cultures i a totes les edats; promotor de la igualtat d'oportunitats i la cohesió social i cultural. 

Què ofereix?

Té més de 19.300 llibres, 2.500 CD i 2.500 DVD.
Està subscrita a més de vuitanta títols de revistes i diaris diferents.
Disposa de diversa documentació i reculls de premsa d'àmbit local sobre Santa Maria de Palautordera.

Cartelll exposició "El tabac al descobert"

Camp de futbol Font Martina

Camp de gespa artificial 2 camps de futbol 7 1 camp de futbol 90 x 55 m. 4 vestidors Local social

Camp de futbol municipal

Camp de futbol Pont Trencat

Camp de futbol Pont Trencat

Camp de petanca

4 pistes de petanca

Petanca

Camp de petanca Pont Trencat

1 pista de petanca

Can Rahull - espai cultural i juvenil

C/ Empordà, 30
08460 Santa Maria de Palautordera
Tel: 93 848 00 24
Horari: dilluns i divendres de 10 a 13h i dimarts, dimecres i dijous de 16.30 a 19.30h.
 
Can Rahull és un equipament municipal que ofereix activitats culturals ja siguin promogudes per les entitats o programades per l'Ajuntament.
També disposa d'una programació estable de cursos i tallers adreçats a joves a partir de 12 anys i al públic en general, amb la finalitat de col·laborar al desenvolumanet personal i a la cohesió social de la comunitat local.

Can Rahull

Casa Consistorial

Si donem una ullada a la nostra història veiem que els ajuntaments de la nostra vila han passat per diversos emplaçaments. El primer edifici que coneixem estava situat a la Plaça Major núm. 13 fins l'any 1855 (després aquest seria el lloc on es construiria la Fonda de Can Xa). Així doncs, el 1855 la casa consistorial es va situar al carrer Nou núm. 2 fins algun moment de principis de segle, que es va traslladar al carrer de la Creu (casa Can Simon).

Ajuntament

Centre assistencia primària

Centre d'atenció primària

C.M.F.A. Ferran Soldevila

Formació permanent adreçada a persones de més de 18 anys, excepte per al curs de la preparció per a la prova d'accés a CFGM que poden matricular-se amb 16 anys .

Deixalleria municipal

La deixalleria és un centre de recollida de residus. L'ús es gratuït per als Palauencs. Els petits industrials estan subjectes a un preu públic.
 
Què ofereix? Recollida de pneumàtics, fluorescents, fustes, pintures, vernissos, dissolvents, electrodomèstics, ferralla, esprais, olis de cuina i de cotxe, piles, restes de jardineria, runes, tèxtils, bateries, radiografies, ampolles de cava, vidre pla.

Deixalleria

Escola bressol El Cabirol

Centre de titularitat municipal amb gestió indirecta, sostingut amb l'ajut del Departament d'Educació. És un centre de nova creació, que compta amb : 6 aules generals, una sala polivalent, office i despatx.

Què ofereix?
Primer cicle d'educació infantil – ( 0 a 3 anys) amb 2 línies educatives distribuïdes en 2 aules de 0-1 anys per a 8 alumnes cada una 2 aules d'1-2 anys amb 13 alumnes cada una 2 aules de 2-3 anys per a 20 i 15 alumnes, respectivament. TOTAL : 77 places Serveis extraescolars: De 7:30 a 9 h. horari de permanència De 17 a 18 h. horari de permanència Menjador

Escola bressol El Cabirol

Escola Fontmartina

L'escola Fontmartina és un centre públic amb una tradició de 29 anys on s'imparteixen classes a alumnes d'Educació Infantil (de 3 a 5 anys) i d'Educació Primària (de 6 a 11 anys). L'objectiu primer i fonamental de la nostra escola és proporcionar als nens i nenes una formació plena que desenvolupi al màxim les possibilitats individuals de cada alumne/a i fomenti l'educació humana i social. Serveis - Servei de bon dia (de 8 a 9h.) - Servei de menjador (cuina pròpia) - Servei de transport: línia Can Bosc i Temple - Servei de permanència (de 12 a 13h.) pels alumnes d'ed. infantil que tenen germans a l'ed. Primària i no fan ús del servei de menjador.

Escola Fontmartina

Escola Matagalls

Titularitat: PÚBLICA Oferta educativa EDUCACIÓ INFANTIL ( 3-5 anys ) I PRIMÀRIA Línies educatives: En el curs 2009/10 educació infantil P-3 i P-4 una línia, P-5 dues línies i a primària 1r dues línies i de 2on a 6è una línia.

Què ofereix?
Menjador amb cuina pròpia: eduquem els nens i nenes en el gust pel menjar , el com menjar... dins d'una cuina de mercat, respectant el calendari natural dels aliments. Piscina en horari escolar(activitat curricular) Servei d'acollida al matí i al migdia pels nens/es d'educació infantil que tenen germans a primària i per a les famílies que ho necessitin Serveis gestionats per l'AMPA i l'escola.

Escola municipal de música

L’Escola municipal de música de Palau és un centre obert a tothom, dinàmic i creatiu, pensat per a servir a les persones i que compta amb un equip professional molt competent, que afegeix valor cultural al municipi a partir de pràctiques educatives diverses, de qualitat i innovadores.

Escola municipal de música

Escola Pont Trencat

L’escola Pont Trencat és un centre de titularitat pública que avarca des de P3 fins a  6è d'educació primària.
L’escola va néixer fa més de 30 anys tot i que ha canviat la ubicació 3 vegades.
Els trets més definitius com a escola són la formació i acompanyament en el saber ser, saber fer i saber estar respectant la individualitat de cada alumne/a. L’educació en tots els seus sentits i la convivència van de la mà d’un bon aprenentatge i del aprendre cooperant.
Què ofereix?
Servei de menjador ( empresa de càtering especialitzada amb la cuina de proximitat) .
SEP ( suport escolar personalitzat).

Escola Pont Trencat

Institut escola La Tordera

Escola pública mancomunada entre Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni Oferta educativa:
Curs 2014/2015: Infantil (P3 - P4 - P5); Cicle Inicial-Mitjà-Superior Primària (1r a 6è); ESO (1r a 4t).
Codi del centre: 08070908

Què ofereix?
Serveis • Activitats complementàries a l'educació física: - Piscina (P-5) • Menjador i cuina pròpia • Activitats extraescolars : - Bon dia de 8,00h a 9,00h del matí - Ludoteca de 17,00 a 18,00h • Activitats extraescolars vinculades i subvencionades pel Pla d'Entorn de Sant Celoni: - Activitats d'art i esports de 17,00h a 18,30h (per grups d'edat) - Mediateca oberta de 17,15h a 18,45h (dimarts i dijous)

Institut escola La Tordera

Institut Reguissol

El centre compta amb un edifici de nova creació: 27 aules generals, aules específiques (música, idiomes, plàstica, audiovisuals, informàtica, dibuix, aules tallers de tecnologia, gimnàs, biblioteca). Titularitat: Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya Oferta educativa: ESO i Batxillerat Línies educatives: 3-4 línies d'ESO i 2 línies de Batxillerat, modalitats: tecnològic, Ciències de la Naturalesa, Humanístic i Ciències Socials.

Què ofereix?
Biblioteca, menjador Transport: per alumnes de fora del municipi, becats pels Consell comarcal. Per alumnes del propi municipi a través del Servei Municipal de Transport. EAP (Equip d'assessorament Psicopedagògic).

Institut Reguissol

La Quadra - sala cultural

Local municipal d’ús cultural, pot ser utilitzat per qualsevol persona, grup, entitat, o associació, prèvia sol·licitud cursada a l’efecte, amb la finalitat de dur a terme les activitats següents:

Representacions teatrals, musicals, dansa, etc, de petit format.  Projecció de vídeo, diapositives, cine fòrum, etc. Xerrades, conferències, taules rodones, etc. Exposicions. Tallers, petits grups de treball d’entitats i associacions que desenvolupin activitats socio-culturals. Qualsevol activitat cultural o social que es consideri de interès per l’Àrea de Cultura.
També s’hi poden celebrar matrimonis civils.

L'Envelat

Equipament de 700 localitats amb possibilitat de dividir la pista amb cortina i fer un aforament de 340 localitats. Equipament de so i llums d’escenari.

l'Envelat

Llar d'infants Sol Solet

Centre de titularitat municipal amb gestió indirecta, sostingut amb l'ajut del Departament d'Educació. Primer cicle d'educació infantil – ( 0 a 3 anys) amb 1 línia educativa distribuïda en : 1 aules de 0-1 anys per a 8 alumnes cada una 1 aules d'1-2 anys amb 13 alumnes cada una 1 aules de 2-3 anys per a 20 alumnes, respectivament. TOTAL : 41 places

Què ofereix?
Serveis extraescolars: De 8 a 9 h. horari de permanència De 17 a 18 h. horari de permanència Menjador

Parc Pau Casals

 
El parc Pau Casals està situat en el nucli urbà del municipi, envoltat d’equipaments públics com la biblioteca, el CAP, Can Rahull i la llar d’infants. Es tracta d’un parc de forma aproximadament rectangular, 135x95 metres, d’una hectàrea de superfície. El parc és sensiblement pla amb una lleugera pendent del 1,85% que passa de la cota 218,70 a la cota 216,19 en el sentit longitudinal. Actualment està urbanitzat i disposa d’un espai amb jocs infantils, una zona dura i la resta de la superfície de paviment de sauló i espais enjardinats.

Parc Pau Casals

Pavelló municipal Josep Llavina i Esteve

PAV-2 ampliat amb 6+2 vestidors


Activitat Responsable Telèfon Correu Web  Handbol   93 848 04 01 Correu web  Aikido  Domingo 659 11 59 31      Judo  Vanessa 636 89 11 25      Karate  Cristòbal 619 98 63 23 Correu web  Gimnàstica  Tere 669 21 90 81      Karate  Montse 606 18 76 12   web  Karate  Agustí 93 840 15 38   web  Pilates  Tere 669 21 90 81    

Pavello Pont Trencat

1 pista poliesportiva 20 x 20 m. 1 pista bàsica poliesportiva 25 x 20 m.

Piscina municipal

1 vas petit aire lliure 8 x 4 m. 1 vas esportiu aire lliure 6 carrils 25m2 2 vestidors

Què ofereix?
Cursets de natació en la temporada d'estiu

Piscina municipal

Pista esportiva municipal "Joan Cañellas"

1 pista doble en pavelló 40 x 22 m. 1 pista doble poliesportiva 41 x 22 m. 2 vestidors

Poliesportiu can Balmes

Camp de futbol, bàsquet, handbol i atletisme.
L'ús dels vestuaris s'ha de concertar prèviament.

Zona esportiva Can Balmes

Poliesportiu el Temple

1 camp de futbol 105 x 65 m. 2 pistes de tennis 36 x 18 m. 1 frontó petit 27 x 6 m. 1 pista doble poliesportiva 44 x 22 m. 1 pista petita 28 x 14 m. 4 pistes de petanca 4 vestidors

Poliesportiu El Temple

Ràdio Vitamènia

Ràdio Vitamènia

Rocòdrom municipal

Rocòdrom

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona