Els equipaments

 • Can Balmes

  Espai cultural

 • Can Rahull Can Rahull, espai cultural i juvenil

  Àrea de Cultura i Joventut

  93 848 00 24 (Xiulet)
 • Center Cívic Centre Cívic

  Sala polivalent

 • Deixalleria Deixalleria municipal

  La deixalleria és un centre de recollida de residus. L'ús es gratuït per als palauencs, els petits industrials estan subjectes a un preu públic.

   

  937 440 086
 • Escola Fontmartina Escola Fontmartina

  L'escola Fontmartina és un centre públic on s'imparteixen classes a alumnes d'Educació Infantil (de 3 a 5 anys) i d'Educació Primària (de 6 a 11 anys).

  93 848 00 28
 • Logo Escola Matagalls Escola Matagalls

  L'escola Matagalls és un centre de titularitat pública que neix el curs 2004-2005. Escola d'una sola línia d'Educació Infantil (P3, P4 i P5) i d'Educació Primària (de 1r a 6è).

  La nostra escola aposta per una pedagogia competencial on es valoren i potencien les capacitats de cadascú, enriquint-nos els uns amb els altres a través del treball cooperatiu, interdisciplinar, on tots puguem compartir, provar, equivocar-nos, espavilar-nos, ser lliures, aprendre i avançar conjuntament.

  93 848 12 29
 • Logo Escola Pont Trencat Escola Pont Trencat

  L'escola Pont Trencat és un centre educatiu de titularitat pública que va néixer fa més de 70 anys. Actualment està ubicada al barri de Moixerigues (al costat de l'autopista de Sant Celoni) i compte amb unes instal·lacions inaugurades el 2009.

  Es tracta d'una escola petita i acollidora situada en un entorn privilegiat, a les faldes del Montseny. L'escola forma part de la ZER Baix Montseny, juntament amb les escoles l'Alzinar (Campins) i Puig Drau (Montseny), amb les que comparteix els documents de centre com el projecte educatiu. Aquest i els altres documents, estan visibles al web.

  93 848 47 88
 • Escola bressol El Cabirol Escola bressol El Cabirol

  Escola bressol de titularitat municipal amb gestió indirecta, sostingut amb l'ajut del Departament d'Educació. És un centre que compta amb 6 aules adequades a les diferents edats, espaioses, amb molta llum natural i amb sortida directa al pati, una sala polivalent, office, despatx i un pati exterior dividit en diferents espais adequats a les necessitats de cada grup d'infants.

  938 482 125
 • Institut escola La Tordera Institut Escola La Tordera

  Fer viure l'Institut Escola és participar d'un projecte que ens obre horitzons i ens permet avançar, on tots tenim el nostre lloc i necessitem de l'altre. En el moment d'arribar a l'escola, el nen/a és una persona amb un bagatge vital i cultural del qual cal partir per poder realitzar una proposta educativa real i eficaç.

  En aquestes experiències de vida, la família esdevé el punt de referència principal i, per tant, no podem atendre ni entendre l'alumnat sense buscar l'acompanyament de qui li és més pròxim. Eduquem en un context de socialització privilegiat, on els alumnes poden reafirmar la seva identitat al costat d'altres amb qui formar grup, plantejar-se reptes i fer aprenentatges per tal d'adquirir més autonomia personal.

  L'Institut Escola la Tordera treballa per desenvolupar uns aprenentatges significatius i competencials i, per tant, que siguin assumibles, esdevinguin funcionals, respectin els processos individuals i potenciïn la funció del grup en la seva adquisició.

  93 848 47 98
 • Institut Reguissol Institut Reguissol

  L’Institut Reguissol és un centre públic d’Educació Secundària Obligatòria i Post obligatòria del Departament d’Ensenyament de Catalunya.

  La missió del nostre institut és: educar, formar, orientar i acreditar el nostre alumnat, en un entorn de treball participatiu i motivador; d’acord amb els objectius i finalitats desplegats en els currículums de les diferents etapes educatives, segons els valors i trets d’identitat del centre i amb voluntat de servei públic. Busquem treballar pels interessos de l’alumnat i les seves famílies, quant a l’educació es refereix, amb l’objectiu que l’alumnat assoleixi les competències bàsiques necessàries per continuar els estudis o inserir-se en el món laboral. Treballem perquè l’alumnat tingui esperit crític, sigui bon comunicador i ciutadà responsable i constructiu implicat en la seva societat.

  93 848 26 25
 • l'Envelat L'Envelat

  Equipament cultural polivalent 

Darrera actualització: 14.02.2020 | 12:58
Darrera actualització: 14.02.2020 | 12:58