Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Cigonyes

Imatges relacionades

  • Exposició

    Exposició

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: "I SI TE LES TOQUES?"

Del 12 d'abril de 2019 al 23 d'abril de 2019 , HORA: Inauguració de l'exposició divendres 12 d'abril a les 19.30 h

"I si te les toques?" És una exposició fotogràfica que recull imatges de diferents persones, algunes d’elles que passen o han passat pel tràngol de lluitar contra un càncer de mama, en què els protagonistes són els pits i que té la finalitat de transmetre, mitjançant les imatges, la importància de l’auto exploració com a prevenció del càncer de mama.

 

Els objectius d’aquest projecte d’exposició fotogràfica consisteixen en conèixer els avantatges de l’auto exploració i conscienciar a les persones de la seva importància. De conèixer el nostre cos com a forma de cura, de conèixer la nostra anatomia i configuració del propi cos per poder adonar-nos de qualsevol canvi en la consistència, en la secreció o en la simetria de les mames. I de sensibilitzar a la societat de la importància de la salut mamària i la prevenció del càncer de mama.

 

Amb aquesta exposició, un grup d’amics i amigues amants de la fotografia, en la seva vesant més íntima, personal i social, volen conscienciar a la societat de la importància de l’auto exploració mamària a través de la fotografia.

 

Des del dia 12 d'abril fins el 23 d'abril, es podrà visitar l’exposició fotogràfica: I si te les toques? A la Sala d’Actes de l'Esplai. Gràcies a la col·laboració d’Oncovallès aquest projecte fotogràfic serà itinerant per diversos municipis de la nostra comarca del Vallès Oriental.

Aquesta és una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, d’Oncovallès-Fundació privada d’Ajuda Oncològica de Granollers i del CAP de Santa Maria de Palautordera.

 

Lloc: Sala d'Actes de l'Esplai

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona