Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Pont Romà

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

  • Via Empresa

    Via Empresa

NEIX CATCONSUM, LA PLATAFORMA QUE AFAVORIRÀ EL CONSUM DE SERVEIS BÀSICS D'EMPRESES CATALANES

2 d'abril de 2019

Amb l'objectiu d'afavorir el consum responsable pel que fa als serveis bàsics, neix CatConsum, una plataforma web que connecta particulars i petites empreses amb les principals companyies de provisió de béns bàsics, com la llum, el gas, la telefonia, la banca, l’alimentació, els combustibles o les assegurances. La iniciativa és fruit d’un petit grup d’empresaris, amb Jaume Massons com a portaveu, que han decidit "impulsar la plataforma per acompanyar a tots els usuaris o petits comerços que volen optar per empreses de proximitat", tal com s'assegura en un comunicat.

 

Durant l’any 2018, moltes de les grans empreses distribuïdores d’aquests serveis van traslladar la seva seu social a fora de Catalunya, per decisions vinculades a la situació sociopolítica del país. Però, en canvi, un 80% d’aquestes van decidir mantenir-s’hi. Juntament amb les grans corporacions, la realitat socioeconòmica del país és l’existència de moltes empreses de mida mitjana que també són proveïdores de molts d’aquests serveis considerats bàsics.

Precisament, esperonats per l’experiència personal de la presa d’aquesta decisió, i amb la voluntat d’assessorar "d’una manera professional i independent tot aquest procés", s’ha muntat CatConsum. Jaume Massons, el seu portaveu, assenyala que “decidir quins són els teus proveïdors essencials és una qüestió de prendre partit”, i per aquest motiu CatConsum busca “fomentar el consum responsable i de proximitat perquè sent una decisió individual, acaba tenint una incidència general”.

 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona