Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Pont Romà

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

 • Generalitat de Catalunya

  Generalitat de Catalunya

 • Helsinki 2019

  Helsinki 2019

BARCELONA ACOLLIRÀ LA FIRA D'EDUCACIÓ SUPERIOR MÉS IMPORTANT D'EUROPA EL 2020

24 de setembre de 2019

Barcelona acollirà l’any vinent per primera vegada l’European Association for International Education (EAIE), la fira d’educació superior més important d’Europa. El sistema d’universitats i recerca de Catalunya agafarà el relleu durant la conferència anual de la fira que, enguany i en la seva 31a edició, se celebra a partir de demà a Hèlsinki.
 
El secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau, junt amb el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Lluís Baulenas, encapçalarà la delegació catalana a la capital finlandesa que està formada per representants de les 12 universitats catalanes, de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i del propi CIC.
 
En el marc de la participació a la fira EAIE 2019, es realitzaran diverses visites institucionals a la capital finlandesa. Concretament, Grau, acompanyat del secretari general del CIC, es reunirà amb representants del Ministeri d’Educació i Cultura per parlar d’internacionalització de l’educació superior, així com sobre recerca i innovació.  Altres reunions són les programades amb responsables del Consell Regional de Tampere per parlar d’estratègies d’innovació i educació superior i sobre l’Índex de Progrés Social (SPI) i amb la plataforma DEMOLA, impulsada per la Universitat de Tampere i l’empresa NOKIA.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona