Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Biblioteca Ferran Soldevila

Imatges relacionades

 • Robotseny 2019

  Robotseny 2019

 • Robotseny 2019

  Robotseny 2019

 • Robotseny 2019

  Robotseny 2019

ROBOTSENY: FESTA DE LA ROBÒTICA AL BAIX MONTSENY

11 de juny de 2019

Sant Celoni va acollir dissabte la gran festa de la ciència i la tecnologia Robotseny 2019. Pel matí es va celebrar a la plaça de la Vila el Robotseny Kids, dedicat als alumnes de primària i secundària del Baix Montseny, i que va constar, com ja és habitual, d'una competició sobre el Cub de Rubik, el Rubikseny, i d'un Torneig de Robots que va compar amb la participació de més de 700 alumnes provinents de 25 escoles de 13 municipis del Baix Montseny. Per la tarda, a la sala gran del teatre Ateneu, es va dur a terme el Robotseny High, amb exhibicions i competicions de robots rastrejadors i de sumo.


A més, durant tot el dia, un total de 44 parades dels 25 centres educatius van exposar pels carrers del centre de la Vila solucions al repte de com millorar l’eficiència i l’estalvi energètic a les empreses del Baix Montseny. Cada grup va exposar durant el matí la seva solució al repte proposat davant el jurat format per les empreses col·laboradores a la Robotseny 2019. En acabar, el jurat els va donar una certificació valorant els diferents ítems: certificació a la formulació científica, certificació a la solució innovadora, certificació al màrqueting i comunicació i certificació a la solució tecnològica. Podeu consultar la llista de reptes proposats a aquest enllaç. Tot plegat, la fira ha constituït una festa i un gran èxit d'implicació dels alumnes, professors, ajuntaments i empreses.


Pel que fa als centres educatius de Santa Maria de Palautordera l'equip Happy Fontmartina's Robot de l'Escola Fontmartina va guanyar el 3r premi al millor robot de Primària i l'equip Reguissol 1 de l'Inbstitut Reguissol va guanyar el primer premi al millor robot de la missió "In Situ", de secundària.


Llista de guanyadors del Robotseny 2019

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona