Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Gitanes 2015

Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta: David Otal, cap de la policia local; Toni R. i Sergi O., agents graduats; i Jordi Xena, alcalde de Santa Maria de Palautordera.

    D'esquerra a dreta: David Otal, cap de la policia local; Toni R. i Sergi O., agents graduats; i Jordi Xena, alcalde de Santa Maria de Palautordera.

GRADUATS DOS NOUS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL

22 de juny de 2016

Dos nous agents de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera han recollit el seu diploma en l'acte de cloenda i lliurament de diplomes de la 29a promoció del Curs de formació bàsica per a policies 2015-2016 que s'ha celebrat aquest dimecres 22 de juny a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet del Vallès.

L'acte ha estat presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d'Interior, Jordi Jané, i hi han assistit nombroses autoritats, entre les quals, alcaldes i regidors de diferents municipis de Catalunya, a més de comandaments de diferents cossos policials, caps de policies locals, familiars i amics dels 177 policies locals que han superat aquest curs.

Els dos agents de Santa Maria de Palautordera són Toni R. i Sergi O., que aquest mateix cap de setmana es reincorporaran al servei, i que han estat acompanyats per les seves famílies i per l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena i el cap de la Policia Local, David Otal.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona