Balmetal - Festival de rock metal

Dissabte, 6 de maig de 2023 de 20.00 h a 23.55 h

1a edició d’aquest mini festival de rock metal parit a Catalunya amb tres bandes que representen diferents tendències de músics addictes a aquest gènere.

SAÜC: grup de les terres de Lleida que es va formar a finals de 2017. Després d’anys d’experiència en altres projectes, Alex Fuentes a la veu, Ruben Peries i Edu Arjona a les guitarres, Viki al baix i Albert Gasen a la bateria es van unir per formar aquesta contundent banda amb lletres en català.

METALL FORT: formació heavy-trash procedent de Barcelona amb molta tralla i molta empenta que breguen per fer-se un espai en el territori del metall cantat en català. Des de 2018 i amb dos àlbums editats Jonathan Gandia a la veu, Manuel Capilla al baix, Xavi Medina a la bateria i Ramon Casamitjana a la guitarra repartiran canya metall a dojo.

URGILA: duet de rock metal en català procedent de la vila tarragonina de Valls amb guitarra, distorsió, bateria i veu, actius des de 2019 i promotors inicials del festival Balmetal, amb Dami Garcia i Xavi Torres que fa just un any editaven “Animals Perillosos”, el seu debut discogràfic.

Quin cost té:

Anticipada: 8 € / Local: 10 €

Can Balmes

Can Balmes, 13 - 08460 Santa Maria de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2023 | 17:30