Avisos

 • Convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2022. 28 de febrer de 2022

  Les persones majors de 65 anys que visquin en un habitatge amb un contracte de lloguer formalitzat ja poden presentar les sol·licituds per obtenir ajudes al pagament del lloguer. El tràmit es pot fer presencialment a l'Oficina d'habitatge del Baix Montseny, en el carrer Grup Escolar, 6 de Sant Celoni (edifici Puigdollers - àmbit d’Habitatge, tel. 93 864 12 24) de 9 a 14 h, o bé telemàticament, a aquest enllaç. El termini finalitza el 29 d'abril.

  Per tenir dret a percebre la subvenció, el lloguer mensual que es paga actualment no pot ser superior als 800 €, si el municipi es troba a la demarcació de Barcelona, o 550 €, si es troba a la de Girona. 

  Per a unitats de convivència en què hi hagi algun membre amb discapacitat i amb el barem de mobilitat favorable reconegut pel departament competent, s’estableix un límit de l’import màxim de lloguer mensual de 900 euros a tot el territori de Catalunya.

  Per més informació sobre els requisits i tramitació electrònicament, consulteu aquest enllaç

 • Disposes d'un HABITATGE buit, en desús o en condicions per a ser LLOGAT? T'interessa el programa Reallotgem.cat ! 11 de febrer de 2022

  Fins ara, el programa REALLOTGEM.CAT cercava habitatges buits per reallotjar, per la via de la cessió d’ús, persones en situació d’emergència econòmica i social que havent obtingut proposta favorable d’adjudicació d’habitatge per part de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal, si era el cas, estaven pendents de reallotjament.

  Ara, a més, s’aprova una ampliació del programa per captar habitatges amb persones que ja siguin residents en aquests habitatges, per aquells casos que per motius de desnonament imminent es pugui oferir als seus residents un lloguer en el propi habitatge, o algun d’alternatiu que s’adeqüi a la unitat de convivència.

  Objectius del programa

  1. Destinar a lloguer social habitatges de propietat privada o apartaments.
  2. Incrementar la dotació d'habitatge social per posar a disposició de les meses d’emergències.
  3. Facilitar el reallotjament de les persones en situació d’emergència econòmica i social procedents de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal.
  4. Aturar desnonaments.
  5. Mantenir a la família en el mateix habitatge.
  6. Reduir l’increment de casos pendents de resoldre procedents de les Meses d’Emergència.

  Destinataris

  • Persones en situació d’emergència econòmica i social que havent obtingut proposta favorable d’adjudicació d’habitatge per part de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal, si és el cas, estiguin pendents de reallotjament.
  • Principalment, propietaris d’habitatges ubicats en els municipis en els quals hi ha casos de persones en situació d’emergència pendents de reallotjament per part de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal.
  • Complementàriament, establiments hotelers en la modalitat d’hotels apartament.
 • Escut de Santa Maria de Palautordera Subscriviu-vos al nostre butlletí digital ! 11 de març de 2020

  Vols rebre notícies, activitats i anuncis oficials a la teva bústia de correu?

Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29
Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29