Publicacions

Si voleu adquirir alguna d'aquetes publicacions, us podeu adreçar a Can Rahull, Espai Cultural i Juvenil.

 • La Veu de Palau 82 La Veu de Palau núm. 82

  Ja podeu trobar el nou número de La Veu de Palau! En aquesta nova edició parlem de la Festa Major 2023 i de Carnaval, del Consell d'Infants o de les Ordenances fiscals per al 2024.

   

 • portada La Veu de Palau núm. 81 La Veu de Palau núm. 81

  Ja podeu trobar el nou número de La Veu de Palau! En aquesta nova edició parlem de la festa major 2023, del nostre entorn més proper, el Montseny o dels nous cursos i tallers que ens esperen aquest curs que comença aquest setembre a Palau.

  Llegeix la publicació per estar al dia de la vila.

   

 • GEM 2n Concurs d'Escriptura Ràpida 2023

  En el marc de la darrera Festa Major de Sant Proget vam gaudir de la 2a edició del Concurs d'Escriptura Ràpida.

 • portada veu de palau La Veu de Palau núm. 80

  Ja podeu trobar el nou número de La Veu de Palau! En aquesta nova edició parlem de l'aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica de l'Ajuntament de Palau, la commemoracoió del 8M a favor de la dona treballadora i la recent celebració del carnaval 2023.

  Llegeix la publicació per estar al dia de la vila.

   

 • La veu de Palau 79 La Veu de Palau núm. 79

  Ja podeu trobar el nou número de La Veu de Palau! En aquesta nova edició parlem de l'aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica de l'Ajuntament de Palau, la commemoracoió del 25 N en contra la violència de gènere o el programa de ràdio Pensem-hi que compleix 20 anys. Enhorabona!

  Llegeix la publicació per estar al dia de la vila.

   

 • La Veu de Palau La Veu de Palau núm. 78

  Ja podeu trobar el nou número de La Veu de Palau! En aquesta nova edició parlem del CAP municipal, que viurà una ampliació per optimitzar el seu servei. També parlem de la Festa Major, i és que després de dos anys marcats per la pandèmia de la Covid – 19 aquest any podrem recuperar aquesta tradició. A més, la Festa Major vindrà acompanyada de noves activitats com el Tapalau o el concurs de paelles, actes dels quals també ens hem recordat en aquest número.  

   

 • La Veu de Palau La veu de Palau núm. 77

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per al mesos de maig-juny i juliol. Trobareu informació de l'estiu 2022 a la vila, les victòries esportives o el projecte de la caldera de biomassa municipal. 

 • Logotip GEM 1er Concurs d'escriptura ràpida 2022

  En el marc de la darrera Festa Major de Sant Proget vam gaudir de la 1era edició del Concurs d'escriptura ràpida.

 • La Veu de Palau portada La Veu de Palau núm. 76

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per als mesos de gener, febrer i març.

  Destaquen les notícies sobre la tornada del Carnaval, el 8M, l'aprovació dels pressupostos municipals, la tornada del Ball de Gitanes o el nou projecte jove Ràdio Ràndom. 

   

 • LVDP La Veu de Palau núm. 75

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per als mesos de gener, febrer i març.

  Destaquen les notícies sobre el Pla Local d'Habitatge, un repàs a totes les activitats realitzades durant el nadal, projectes educatius com el Pla Local d'Educació i d'altres propostes per als joves com són les Tardes Joves o els pressupostos participatius juvenils.

   

 • La veu de Palau 74 La veu de Palau núm. 74

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per als mesos de setembre, octubre i novembre.

 • La veu de Palau 73 La veu de Palau núm. 73

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per als mesos de juny, juliol i agost.

 • La veu de Palau núm. 72 La veu de Palau núm. 72

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per als mesos de març, abril i maig.

 • La veu de Palau 71 La veu de Palau núm. 71

  L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ofereix una nova edició de la revista municipal La Veu de Palau, amb les notícies més destacades i les activitats que els diferents departaments i àrees municipals tenen previstes per als mesos de desembre, gener i febrer.

Darrera actualització: 17.02.2020 | 13:51
Darrera actualització: 17.02.2020 | 13:51