Participació Ciutadana

Elaborarem, per primera vegada al nostre municipi, uns pressupostos participatius. Els pressupostos participatius són un exercici d’aprofundiment democràtic a través del qual les persones o entitats del municipi poden decidir de manera directa una part del pressupost públic. Entre d’altres, els pressupostos participatius permeten la participació directa de la ciutadania en l’elaboració dels pressupostos públics. Els ciutadans han de reflexionar entorn a les necessitats del seu municipi i prioritzar sobre les mateixes. I tot això a través d’un procés participatiu.

Per la primera edició dels pressupostos participatius ens centrarem en el col·lectiu més jove del municipi. Amb aquesta primera fase o prova pilot apostem per educar als més joves en participació ciutadana i, d’aquesta manera, també aconseguirem apropar-los a l’Ajuntament.

Notícies

 • 30 de gener de 2024 Carnestoltes 2024 Cartell Carnaval 2024

  El pròxim dissabte 10 de febrer se celebra la rua de Carnaval pels carrers de Santa Maria de Palautordera.

 • 14 de desembre de 2023 Participa a la Rua de Carnaval!  rua

  Aquest any la Rua de Carnaval se celebrarà el 10 de febrer. Un any més, es pot participar en la rua de Carnaval de manera individual o amb comparsa, formades per un mínim de 10 participants.

 • 5 de desembre de 2023 Dia Internacional del Voluntariat Protecció Civil

  Avui és el Dia Internacional del Voluntariat i a Palau, tenim diverses entitats que desenvolupen tasques de voluntariat.

 • 28 de novembre de 2023 És Nadal a Palau! Nadal

  Un any més ens acostem a les dates més especials de l'any, l'època de Nadal. En pocs dies entrarem en el mes de desembre i tenim moltes activitats per fer a Palau!

 • 26 d'octubre de 2023 Escape Room “Escapem dels plàstics” taller plàstics

  Dins la setmana de prevenció de residus, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha organitzat conjuntament amb la Diputació de Barcelona una activitat Escape Room “Escapem dels plàstics”.

 • 3 d'abril de 2023 La plataforma Baix Montseny Cultura 4.0 ja està en marxa BM Cartell Cultura

  El projecte Baix Montseny Cultura 4.0 sorgeix de l’oportunitat que representa el Programa Talent, Treball i Tecnologia finançat per la Diputació de Barcelona per introduir la tecnologia com a eina per impulsar una transformació cultural, de valors i de talent vinculada a les arts escèniques, visuals i plàstiques i millorar les competències digitals de professionals i empreses per adaptar-se als canvis en el mercat de treball.

Darrera actualització: 22.03.2022 | 16:40