El canvi climàtic: Què hi podem fer?

Dijous, 5 de maig de 2022 de 21.00 h a 22.00 h

Aquest 2022 tornem la programació de xerrades organitzades per la comissió de l’Espai de família.

Us esperem cada dijous del mes de maig a les 21h a l’espai de la Quadra, a la Sala Cultural de Santa Maria de Palautordera. Obert a tothom amb aforament limitat.

  • 5 de maig - El Canvi Climàtic: què hi podem fer?
  • Ponent: Francesc Mauri

A la Biblioteca municipal Ferran Soldevila hi trobareu una exposició de diversos documents relacionats amb el canvi climàtic.

Que li està passant al clima? És tan greu com diuen? A quina velocitat està avançant el seu deteriorament? Tothom opina! Realment la situació és tan greu? La situació és molt greu i si no ens afanyem, en poc temps serà irreversible. Què hi podem fer cada un , cada una de nosaltres ? Per canviar les coses és molt important l’actuació individual de cada un, cada una de nosaltres.

Per més informació podeu veure els cartells adjunts o contactar amb l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament al 93 847 96 20.

Organitza: AMPA de l’Escola Fontmartina, AFA de l’ Escola Matagalls, AMPA de l’Escola Pont Trencat, AMPA de l’Institut Escola La Tordera, AFA de l’INS el Reguissol, AFA de l’Escola Vallmanya, AMPA SES Can Record i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

Gratuït

La Quadra - sala cultural

Empordà, 30 - 08460 Santa Maria de Palautordera
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2022 | 11:32