I Concurs literari - Gitanes de Palautordera 2021

Del 29 de març al 18 d'abril de 2021

Gitanes de Palautordera ha convocat la primera edició del concurs literari per la diada de Sant Jordi 2021. L'objectiu és la divulgació i difusió del ball de gitanes.

Les bases del concurs són les següents:

1. OBJECTIU DE LA PROPOSTA
Gitanes de Palautordera convoca un concurs literari en commemoració de la diada de Sant Jordi 2021, amb l’objectiu de la divulgació i difusió del ball de gitanes a través de la literatura, amb la narració curta en llengua catalana.

La temàtica de l’escrit és lliure però ha d’estar relacionat amb la festa de les gitanes i incloure la frase «la dansa ens uneix».

2. QUI POT PARTICIPAR-HI.
El concurs s’adreça als alumnes de 3r a 6è de primària.

Es podrà presentar una única obra escrita a ordinador, amb un interlineat de 1,5 en Arial núm. 12 amb els marges estàndards de Microsoft Office Word, i una extensió mínima de mig full i màxima de 2 fulls.

Les obres s’hauran de lliurar en format .pdf a l’adreça de correu electrònic gitanespalautordera@gmail.com i hauran de constar el nom i cognoms, telèfon de contacte i adreça electrònica de l’autor/a així com del seus pares, mares, tutors i/o tutores.

3. TERMINI.
El termini màxim per a la presentació de les obres serà el diumenge 18.04.2021.

4. JURAT I VEREDICTE.
El jurat estarà compost per membres de l’entitat.

El veredicte es farà el dia 23.04.2021 coincidint amb la diada de Sant Jordi i es farà públic a través de les xarxes socials de l’entitat.

5. PREMI.
L’obra guanyadora rebrà un obsequi per part de Gitanes de Palautordera, corresponent en un val pel valor de 30 € a canviar per llibres a la llibreria La Lluna de Sant Esteve de Palautordera.
La resta de participants rebran un obsequi per la seva participació.

6. TERMES LEGALS.
El jurat es reserva el dret de deixar desert el concurs.

Les autories de les obres presentades, amb independència que resultin premiades o no, cedeixen automàticament tots els drets sobre aquestes obres a Gitanes de Palautordera. Així doncs, la organització queda eximida de qualsevol conflicte en la publicació o en la utilització de les obres presentades i dels que se’n poguessin derivar.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 08:51