La muntanya

Dijous, 19 de maig de 2022 de 21.00 h a 22.00 h

Aquest 2022 tornem la programació de xerrades organitzades per la comissió de l’Espai de família.

Us esperem cada dijous del mes de maig a les 21h a l’espai de la Quadra, a la Sala Cultural de Santa Maria de Palautordera. Obert a tothom amb aforament limitat.

  • 19 de maig - La muntanya
  • Companyia TeDEBAT
  • Producció: Fundació AC de Granollers 

Tothom té malestars: a vegades sentim por, angoixa, soledat, fatiga, estrès, frustració… Els malestars són espais dinàmics per on tots i totes hi hem passat, hi passem o hi passarem al llarg de la vida.

Però… què fem amb ells? En parlem? O és que només em passa a mi?

Vivim en l’era de la imatge, del “postureo”, del positivisme imposat, del “do it yourself”, de l’auto-ajuda i l’autosuficiència, de la negació de la fragilitat… i tota la responsabilitat recau en l’individu.

Potser ha arribat l’hora de plantejar-nos quin és l’origen d’aquests malestars que es manifesten a través dels nostres cossos, per entendre els elements estructurals que condicionen les nostres vivències i poder plantejar alternatives a l’hora d’abordar-los.

Microteatre i debat.

--

A la Biblioteca municipal Ferran Soldevila hi trobareu una exposició de diversos documents relacionats amb la temàtica.

Per més informació podeu veure els cartells adjunts o contactar amb l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament al 93 847 96 20.

Organitza: AMPA de l’Escola Fontmartina, AFA de l’ Escola Matagalls, AMPA de l’Escola Pont Trencat, AMPA de l’Institut Escola La Tordera, AFA de l’INS el Reguissol, AFA de l’Escola Vallmanya, AMPA SES Can Record i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

La Quadra - sala cultural

Empordà, 30 - 08460 Santa Maria de Palautordera
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2022 | 11:34