Mares i pares influencers

Dijous, 12 de maig de 2022 de 21.00 h a 22.00 h

Aquest 2022 tornem la programació de xerrades organitzades per la comissió de l’Espai de família.

Us esperem cada dijous del mes de maig a les 21h a l’espai de la Quadra, a la Sala Cultural de Santa Maria de Palautordera. Obert a tothom amb aforament limitat.

  • 12 de maig - Mares i pares influencers

  • Ponent: Eva Bach

Com convertir-nos en la millor influència per als adolescents de les nostres vides. Actualitzem la nostra “app” d’educadores i educadors. Els/les seus vertaders influencers. A qui miren i a qui admiren? Apoderem-nos per ser un bon referent. Quines són les quatre claus per exercir una bona influència? Comunicar amb cor. L’art de teixir vincles que acaronin i que impulsin cap a una vida bona i amb sentit. 12 actituds educatives, en clau emocional, que ens demanen els/les adolescents.

A la Biblioteca municipal Ferran Soldevila hi trobareu una exposició de diversos documents relacionats amb la temàtica.

Per més informació podeu veure els cartells adjunts o contactar amb l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament al 93 847 96 20.

Organitza: AMPA de l’Escola Fontmartina, AFA de l’ Escola Matagalls, AMPA de l’Escola Pont Trencat, AMPA de l’Institut Escola La Tordera, AFA de l’INS el Reguissol, AFA de l’Escola Vallmanya, AMPA SES Can Record i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

Gratuït

La Quadra - sala cultural

Empordà, 30 - 08460 Santa Maria de Palautordera
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2022 | 11:34