41a edició de la caminada nocturna Clar de Lluna

Dimarts, 27 de juny de 2023 a les 11:00

El tret de sortida serà a les 22 hores de l'1 de juliol.

Els Amics de les Marxes de Santa Maria de Palautordera organitzen la 41a edició de Clar de Lluna, la caminada nocturna per l'entorn del municipi. Serà el dissabte, 1 de juliol, i començarà un cop arribi la torxa, a les deu de la nit. El recorregut es farà de nit, al llarg de 10 km pels volts del poble.

Les places estan limitades a 2.500 persones. Les inscripcions es poden fer de les 10 a les 22 hores, a la plaça de la Vila. El tiquet té un cost de 7 € per persona. També es vendran samarretes a la mateixa parada.

Un cop acabat el recorregut, començarà la música amb SIFASOL, a la plaça de la Vila. L'organització prega als participants que respectin l'horari de sortida per garantir l'avituallament per a tothom. Durant la marxa i en acabar, hi haurà a disposició dels caminants unes dutxes i vestuaris.

Seguretat per als infants

Un equip de Protecció Civil repartirà, des de les 19 h, polseres de seguretat per a menors, os es pot inscriure el nom i cognom i una dada de contacte perquè, en cas de pèrdua, sigui més fàcil trucar la família.

Darrera actualització: 27.06.2023 | 18:22

Imatges