6è Montmusic Festival

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 13:00

Durant el 2, 3 i 4 de desembre el Montseny s’omplirà de músiques i danses lliures.

MontMusic Festival arriba a la sisena edició amb una proposta centrada en el diàleg entre la música i la dansa a la plaça, al bosc, al teatre, instal. lacions interactives, accions espontànies, taula rodona, propostes gastronòmiques i sorpreses per a tots els públics.

Una festa pels sentits!

A Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera - Durant els dies 2, 3 i 4 de desembre de 2022 tindrà lloc la sisena edició del MontMusic Festival, dedicat a la interdisciplina entre música i dansa. Propostes que tenen com a eix vertebrador la recerca de nous camins, que són lliures i que transporten al moment present, que es basen en l'escolta i el diàleg entre artistes de música i dansa amb el públic en general. 

Una proposta lúdica on pretenem compartir natura, gastronomia i experiències interdisciplinàries de música i dansa.

Comptarem amb les músiques de Núria Andorrà, Oriol Roca, Tom Chant, Marc Egea, Naná Rovira, Ariadna Torner i Raimon Molà i les danses de Roberto Olivan, Roberta Legros Stepankova, Miquel Fiol, Almudena Pardo, Ona Fusté, Maria Mora, Magí Serra. Amb la col. laboració del circ-cric que ens aporta el seu espai i la instal. alció de Orkestrònica, les propostes gastronòmiques de Can Marc, el Vocamoll i Veneït.

El Festival en aquesta edició aposta pel talent local i la creació de xarxes entre el territori continuant amb la seva línia de descentralització de l’art d’avui.

Veniu a gaudir del Montseny, de la gastronomia, la música i la dansa des de la proximitat i la convivència

Darrera actualització: 24.11.2022 | 09:56