Actes pel 25N

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 00:00

S'han organitzat diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

Santa Maria de Palautordera tornarà a mostrar la seva cara més reivindicativa amb motiu de la celebració, aquest proper dijous 25 de novembre, del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. Tot i que la lluita real es faci en el dia a dia, durant els 365 dies de l’any, aquesta data en particular sempre és molt indicada per donar màxima visibilitat a la lluita contra les violències masclistes que s’emmarquen en l’estructura social del patriarcat. Aquesta vegada es vol posar l’accent en la responsabilitat col·lectiva, i això comença qüestionant les masculinitats que continuem promovent com a societat i fent canvis profunds a nivell personal i comunitari.

Per seguir conscienciant de la necessitat d’eradicar qualsevol tipus d’agressió masclista des de la més visible a la més invisibilitzada, des de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s’han organitzat els actes següents a la plaça de la Vila:

A les 12 h - Instal·lació artística de denúncia. Aquesta activitat és producte del producte del projecte "Combatent les violències masclistes amb l'Art", realitzat amb l'alumnat de 4t d'ESO de l'IES Reguissol i desenvolupat per Anna Rodríguez en col·laboració amb Ginesta. 

A les 13 h - Lectura del manifest.

Contra les violències masclistes, impliquem-nos-hi!

Darrera actualització: 16.11.2021 | 13:18