Apunt d'arrencar el segon quadrimestre de cursos i tallers i les Tardes Joves a Can Rahull

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 00:00

El 14 de febrer comença el 2n quadrimestre dels cursos i tallers a Can Rahull i també les Tardes Joves i el pròxim dilluns 7 de febrer s’obren les inscripcions. Aquells alumnes que han realitzat un curs durant el primer quadrimestre i volen continuar-lo tindran prioritat i podran fer-ne la renovació del 31 de gener al 3 de febrer.

L’oferta de cursos i tallers és amplia i per a totes les edats. S’ofereixen cursos d’expressió i creativitat (mandales, teatre social per a dones, moviment contemplatiu o dibuix i pintura), de salut i creixement personal (tai-txi, pilates, ioga o moviment expressiu) o recursos formatius com el reforç de matemàtiques per a joves. Paral·lelament també hi ha els tallers, aquests amb una durada més curta i durant el cap de setmana.

Aquest quadrimestre com a novetat es posen en marxa les Tardes Joves amb diferents propostes per a joves de 12 a 25 anys, gratuïtes i d’accés lliure. Els dijous a la tarda LA ELISA i en Xavi (Dj X-Yeah) dinamitzaran un estudi de gravació jove amb el projecte de Can Rahull Records i en Guillem Burnat serà l’entrenador de boxa i arts marcials.

Ja podeu consultar tota l’oferta de cursos i tallers a: https://activitatspalau.cat/activitats-i-inscripcions/

Les inscripcions es faran únicament de forma telemàtica al web activitatspalau.cat i estaran obertes fins el 10 de febrer. En el cas dels tallers, les inscripcions estaran obertes fins a cobrir places.

Darrera actualització: 18.01.2022 | 11:58

Imatges