Aquest dissabte comença la prova pilot del Bus que anirà de Palau al Montseny

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 9 d’octubre comencen les 3 proves pilot del Bus llançadora fins al Parc del Montseny, una d’aquestes noves rutes sortirà des de l’estació de Palautordera R2 Nord passant per Palau, Sant Esteve i fins al poble de Montseny.  

Aquestes proves pilot es vas anunciar ahir en roda de premsa a la població de Seva i s’allargaran fins al 7 de novembre. Durant els caps de setmana i festius de més afluència dels mesos d'octubre i de novembre els usuaris podran anar al Parc Natural utilitzant aquest transport públic integrat. Amb aquestes tres línies noves, el Parc Natural disposarà de cinc línies de Bus Parc per arribar al Parc.

Les noves línies estan operades per l’empresa Sagalés, concessionària de les línies, i formen part d’una prova pilot per avaluar-ne el seu ús amb l’objectiu d’oferir un servei de transport públic per a tots els usuaris i poder accedir al Parc Natural sense necessitat de vehicle particular.

Les tres noves línies que es posen en funcionament són la de Vic / Sant Miquel de Balenyà a Collformic, passant per l’estació de Balenyà (Sant Miquel de Balenyà), Seva i el Brull; una segona de Vic a Viladrau, passant també per Tona, l’estació de Balenyà i Seva, i la tercera de l’estació de Palautordera R2 Nord al poble de Montseny per Santa Maria de Palautordera.

Les tres línies ofereixen bitllets senzills, vàlids per a tot el dia i que permeten pujar i baixar de l’autobús tantes vegades com l’usuari desitgi, així com bitllets integrats al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona i que permeten el transbordament tren-bus, ja que les línies tenen parada ens estacions de tren (Balenyà R3 i Palautordera R2 Nord) i faciliten que més visitants puguin arribar des de casa en transport públic.

El servei del Bus Parc es finança entre la Diputació de Barcelona i el Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, portant cada administració el 50% del cost.

En aquest altra enllaç podeu trobar més informació, com els horaris o preus: https://parcs.diba.cat/web/montseny/bus-parc

Darrera actualització: 06.10.2021 | 12:58

Imatges

Bus al montseny Bus al montseny