Aquest divendres Palau gaudirà d’una escape room de carrer

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 00:00

Amb el nom de “Projecte Geminis”, Santa Maria de Palautordera viurà aquest divendres una escape room a l’aire lliure, pels carrers del municipi.

Es tracta d’una aventura de carrer amb suport web app on les persones participants hauran de resoldre el misteri que s’amaga darrer d’uns estanys successos relacionats amb un científic expulsat d’una investigació secreta.

La missió serà recuperar una sèrie d’objectes que ha llençat el Dr. Balaguer pels carrers de la població durant la seva fugida després de ser enxampat in fraganti buidant el magatzem d’una farmàcia. Aquests ens donaran la informació necessària per poder ajudar a l’agent infiltrada a casa del doctor mentre està absent.

Mitjançant la web app i un planell físic podrem veure les habitacions de la casa i recopilar la informació necessària per resoldre cada un dels enigmes del cas.

Començarà a les 18.30 hores amb inici i final a Can Rahull, a partir de 12 anys i amb equips de 2 a 4 persones. Es requereix la utilització d’un telèfon Android (no Iphone) amb connexió a internet. L’activitat té un preu de 3 euros.

És imprescindible omplir la declaració responsable per formalitzar la inscripció. Descarrega-la aquí i envia-la a smpt.joventut@smpalautordera.cat.

I recorda que els menors de 18 anys haureu de descarregar l’autorització de menors i enviar-la a smpt.joventut@smpalautordera.cat.

Darrera actualització: 06.07.2021 | 11:23