Arriba la Festa Major de Sant Proget 2022

Dilluns, 17 de gener de 2022 a les 00:00

El pròxim 21 de gener es donarà el tret de sortida a les activitats de la festa major d’hivern de Palau, la Festa Major de Sant Proget, que s’allargarà fins al 24 de gener.  

A causa de la situació i restriccions que poden anar canviant les activitats previstes s’adaptaran a la normativa sanitària vigent durant la celebració de la festa. Els possibles canvis s’anunciaran a través del web i xarxes municipals.  

De les activitats programades en destaquen la Presentació de l’Assemblea Jove de Palau que comptarà amb la presència també al finalitzar de dos joves influents del panorama català, la Juliana Canet i Sir Joan.  

El pregó tindrà lloc el divendres 21 a l’Envelat a càrrec de Migues i Figues i el concert de Do You Remember. El dissabte serà el torn del campionat de futbol botons de Sant Proget, un concurs d’escriptura ràpida, un campionat d’escacs gegants, botifarrada popular, el trenet tripulat o un concert amb l'Orquestra Venus i amb Agustí Burriel i Marc Ferrer, entre altres activitats.  

Diumenge també hi haurà lloc la cercavila de Gegants i Capgrossos, sardanes, concert vermut musical entre d’altres. I dilluns l’Envelat acollirà l’espectacle de Fel Faixedas: Faixedas i punt.  

Totes les activitats i la programació la podeu trobar adjunt en aquesta notícia al programa que també s'està rebent ja a les llars de Palau. 

Les activitats que requereixin entrades es podran adquirir a partir del dilluns 17 de gener a les 10 h a: https://activitatspalau.cat/festa-major-sant-proget-2022/ i també presencialment dilluns 17 de gener de 10 h a 14 h a Sala de Plens de l’Ajuntament i dimecres 19 i dijous 20 de gener de 16.30 h a 19.30 h aCan Rahull. 

Cal destacar que degut a les restriccions que van entrar en vigor el passat 24 de desembre de 2021, s’han suspès algunes activitats com el Sound System organitzat per la Colla de diables i diablesses de Palautordera, així com la Mostra de Cuina organitzada per l’entitat Migues i Figues i el ball de l'Orquestra Venus. També s'han suspès dues exposicions, una de pintures de Josep Tierno i l'exposició fotogràfica: Jo, dona. 

Darrera actualització: 17.01.2022 | 13:40