Arriba la Festa Major de Sant Proget 2023

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00

El pròxim 20 de gener es donarà el tret de sortida a les activitats de la festa major d’hivern de Palau, la Festa Major de Sant Proget, que s’allargarà fins al 23 de gener.  

No et perdis cap de les activitats que hi ha organitzades per la Festa Major de Sant Proget, una festa pensada per a totes les edats i gustos. 

Comença l'any carregat de cultura i festa amb la celebració de la Festa Major de Sant Proget 2023. Enguany recuperem activitats que l'any passat no es van poder realitzar degut a la pandèmia de la Covid-19 com la Mostra de Cuina, organitzada per Migues i Figues i la Nit Jove organitzada per la Colla de diables i diablesses. 

Totes les activitats, la programació detallada i altra informació de rellevància la podeu trobar adjunta en aquesta notícia i al programa que també s'està rebent ja a les llars de Palau. 

VENDA D'ENTRADES

A partir del dilluns 16 de gener a les 10 h es podran comprar entrades presencialment a la Sala de plens i telemàticament en aquest enllaç per a les seguents activitats:

  • Concert amb l'Orquestra Venus.
  • 36a Mostra de Cuina Casolana.
  • Làser Combat
  • Teatre: Per fi sol! amb Carles de Sans.

 El dimecres 18 i dijous 19 de gener de 16.30  a 19.30  h a Can Rahull també es podran comprar entrades i, si en queden disponibles, mitja hora abans dels espectacles.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 19:01