Avui 12 de maig, Dia Internacional de les Infermeres

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament s'ha volgut sumar a la campanya del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona​ per commemorar aquesta jornada.

Avui dimecres 12 de maig se celebra, com cada any, el Dia Internacional de les Infermeres i, per aquest motiu, l'Ajuntament s'ha volgut adherir a la campanya del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

El Dia Internacional de les Infermeres se celebra el 12 de maig en commemoració del naixement de Florence Nightingale, fundadora de la infermeria moderna,l'any 1820. Des de llavors, la professió de les infermeres i els infermers ha canviat molt i avui dia constitueix el col·lectiu professional més nombrós del sistema de salut, pel que han esdevingut essencials per al disseny de les polítiques de salut i la defensa del dret de tothom a accedir a cures de qualitat i a rebre una atenció digna i humana.

Així, avui dia 12 és una oportunitat per fer un reconeixement a les infermeres pel seu compromís i per difondre i posar en valor la feina de les 47.000 infermeres de la demarcació de Barcelona davant de tota la ciutadania.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 09:01