Avui s’incorporen a l’Ajuntament 3 joves en pràctiques beneficiaris de la Garantia Juvenil

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 00:00

Des d’avui 30 de setembre i  fins al 29 de març del 2022, tres joves en pràctiques treballaran a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera beneficiaris del programa de Garantia Juvenil.

Aquest contracte és de jornada sencera i són per treballar en les àrees de Departament de Recursos Humans i de Contractació i Compres, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a l’Àrea de Medi Ambient.

Aquestes contractacions s’han fet en el marc del Programa Contractació en pràctiques de Joves beneficiaris de la Garantia Juvenil a Catalunya, convocat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i amb subvenció del Fons Social Europeu, que incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La durada dels contractes en pràctiques és de sis mesos a jornada completa i durant aquest temps adquiriran les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. D’aquesta manera es busca afavorir la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

 

Darrera actualització: 30.09.2021 | 13:32