Baix Montseny Cultura 4.0: La plataforma cultural per a professionals i entitats

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 00:00

La plataforma per a la difusió i promoció de la cultura al Baix Montseny ja porta diverses setmanes en funcionament i són moltes les entitats, professionals i empreses del sector cultural que s'hi han inscrit.

Es tracta d'un portal web amb diferents funcions, xarxes socials i d'altres eines per promoure i facilitar l'accés a la cultura al Baix Montseny, obert a creadors i professionals que vulguin publicitar propostes culturals que es desenvolupin al territori, amb voluntat de crear xarxa, impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics. També es podrà consultar el cens d'artistes del Baix Montseny.

Un nou pas per impulsar una transformació cultural, de valors i de talent vinculada a les arts escèniques, visuals i plàstiques i millorar les competències digitals de professionals i empreses per adaptar-se als canvis en el mercat de treball.

Aquesta iniciativa s'ha promogut des de la Comunitat de municipis del Baix Montseny i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia.

Descobreix el nou web AQUÍ.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 11:45

Enllaços