Cada residu al seu lloc!

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera porta a terme una campanya per promoure l’ús correcte dels contenidors d’escombraries

  • L’Ajuntament ha fet un pas endavant més pel que fa a la recollida i el tractament dels residus i ha posat en marxa un protocol d’identificació dels autors de les infraccions

Des de serveis municipals s’està portant a terme una acció d’inspecció sobre el compliment de l’ordenança de residus i neteja viària, que inclou la inspecció visual dels punts de contenidors del municipi i l’obertura de bosses d’escombraries. 

De fet, fruit d’aquesta acció, fins ara, ja s’han iniciat 16 expedients sancionadors. Els principals incompliments pels quals s’estan tramitant les sancions són la disposició de residus fora del contenidors i la utilització del sistema d’escombraries de Palau, per part de veïns d’altres municipis.

Alhora, també es vol conscienciar que per poder fer una millor gestió dels residus, és important fer un ús correcte del sistema de contenidors, dipositant els diferents residus en els contenidors corresponents.

El regidor de Medi Ambient, Enric Pousa, ha assegurat que, “el que es pretén es que els veïns respectin la normativa i tirin les seves deixalles en els contenidors que els correspon”.

Darrera actualització: 09.11.2020 | 08:27