Can Rahull Jove presenta l'oferta d'activitats per al nou quadrimestre

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 09:00

Ja es pot consultar la programació que impulsa l'Àrea de Joventut dirigida a les persones joves de 12 a 30 anys, per al període de febrer a juny.

Per aquest quadrimestre es proposen les activitats de les Tardes Joves, com ara Can Rahull Records (projecte de hip hop), danses urbanes, boxa, tallers de sexualitat o d'hàbits saludables. Totes aquestes activitats es realitzen tots els dijous a la tarda i són gratuïtes. L'únic requisit per participar-hi és formalitzar la inscripció a través del web activitatspalau.cat.

Dins de la programació de Cursos i Tallers de Can Rahull s'ofereixen classes de reforç de matemàtiques per a alumnes d'ESO i un curs d'escriptura. També en destaca el nou Cicle de tallers de sexualitat conscient dels divendres a la tarda, adreçat a nois i noies a partir de 14 anys.

La Brúixola amplia el seu horari

L'Àrea de Joventut aposta per l'orientació i acompanyament a les persones joves durant les etapes de transició acadèmica o laboral, per això s'amplia l'horari de La Brúixola (servei d'orientació acadèmica i laboral). Tots els dimarts i dijous, a partir de les 16 h, ja es pot demanar orientació individual (WhatsApp al 680.675.506) per a les persones joves partir de 12 anys.

Paral·lelament, s'han programat els tallers de suport educatiu i tècniques d'estudi "Aprendre a estudiar", els dimarts del 14 de març al 16 de maig, de 17.30 h a 19 h, per alumnat de 1r a 4t d'ESO; o l'aula d'estudi, tots els dimarts i dijous a la tarda a Can Rahull.

Les inscripcions a la majoria de les propostes es poden fer a través del web: https://activitatspalau.cat/tardes-joves/

Darrera actualització: 02.02.2023 | 21:19