Celebrem el Sant Joan!

Divendres, 16 de juny de 2023 a les 09:00

El 23 de juny celebrarem un Sant Joan amb la ja tradicional baixada de la Flama del Canigó i d'altres activitats organitzades per entitats.

La revetlla de Sant Joan a Santa Maria de Palautordera començarà el 23 de juny a les nou del vespre, quan la Flama del Canigó surti de l'Ermita del Remei. Arribarà 45 minuts més tard al Pla de Can Sala, on serà lliurada a les autoritats locals, es llegirà el manifest i tot seguit la Colla de Diables realitzarà un espectacle de foc.

Un cop encesa les foguera, serà el torn de la música. El grup de ball a l'Envelat organitzarà una vetllada a la Plaça de la Vila acompanyada d'una actuació musical del grup Xanadu i servei de bar.

Deixa material per a les fogueres

Les persones que vulguin portar material per fer cremar el foc poden portar-ho al Pla de Can Sala a partir de les 10 del matí del 23 de juny. Es poden aportar restes vegetals i fusta no tractada. En canvi, no s'acceptarà fusta tractada, envernissada o pintada, conglomerats, pneumàtics, altres materials plàstics o esprais.

Mesures de seguretat

Les mesures de prevenció d'incendis forestals prohibeixen l'encesa de qualsevol foguera i el llançament de coets i pirotècnia dins de terrenys forestals del municipi o en zones a menys de 500 metres del bosc.

L'Ajuntament reitera la prohibició de l'ús de pirotècnia als vorals de les zones forestals i recomana l'ús de responsable del material pirotècnic autoritzat, a més d'apel·lar al civisme per respectar el descans del veïnat i dels animals de companyia.

En aquesta mateixa notícia hi trobareu dos documents adjunts amb diferents mesures de seguretat i recomanacions per poder celebrar una revetlla de Sant Joan amb seguretat.

Darrera actualització: 14.06.2023 | 13:48