Cloenda del Projecte Palau

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

El passat 16 de juny va finalitzar el Projecte Palau amb un acte de cloenda on l’alcalde Jordi Xena i la regidora d’ensenyament Maria Soledad García van rebre el grup de 17 alumnes que aquest curs hi ha participat, acompanyats de la cap d’estudis i la seva tutora Carmen Orozco.

Va ser un moment de reconeixement als alumnes participants i al professorat que els acompanyava. També s’ha ressaltat la col·laboració de les empreses de Palau que acullen aquests joves i afavoreixen que aquests puguin contactar amb el món laboral.

En l’edició d’aquest curs hi ha col·laborat empreses, associacions i escoles com Tampsa Motor, la Granja Escola, E.B. Cabirol, Alimentació Querol, Nuna Dona Estil, Ca’l Virol, o el restaurant Turó de l’Home entre d’altres.

El Projecte Palau va començar el 15 de desembre de 2004 quan es va signar un conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per al Projecte Palau d’atenció educativa a la diversitat de l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria de l’Institut Reguissol.

Aquest conveni de col·laboració ha estat vigent des del curs acadèmic 2004/05, i s’ha anat renovant aproximadament cada quatre anys que és el que estableix el document.

Des de l’Àrea d’Ensenyament es valora positivament el funcionament d’aquest projecte d’atenció a la diversitat a l’hora de donar suport als alumnes de segon cicle de l’Educació Secundària Obligatòria als alumnes que reuneixen el perfil del projecte.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 11:00

Imatges

Cloenda Palau Projecte