Concert jove amb Santa Salut i Lluc Planas

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 00:00

Sota la iniciativa TIP (tinc una idea per Palau) l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat pel proper dissabte 12 de desembre un concert musical a l’Envelat a les 19 hores (obertura de portes a les 18.30 h) amb els grups Santa Salut i Lluc Planas.

Aquesta iniciativa TIP té per objectiu promocionar la participació juvenil i es preveu que es posi en marxa el proper de gener de 2021.

Cal destacar que l’horari del concert està pensat per tal de complir les restriccions de toc de queda existents fruit de la pandèmia sanitària que vivim. Així mateix, segons les mateixes restriccions només podran assistir veïns i veïnes del Vallès Oriental.

A causa de les restriccions de mobilitat només podran adquirir entrades i assistir al concert els residents a municipis del Vallès Oriental. Recordeu a tots els assistents l’entrada per tal de justificar i acreditar, en cas necessari, l’assistència a un acte cultural.

ADQUIRIU LES ENTRADES AQUÍ

SANTA SALUT

És una MC Catalana que va fer la seva primera aparició l’any 2017. Les lletres de la seva obra són de denúncia social i de temàtica anticapitalista, antifeixista, antiracista i feminista. Ha fet col·laboracions amb altres cantants de rap com SWIT EMEAdala Las Niñas del Corro, així com amb la banda de punk oi Kaos Urbano.

LLUC PLANAS

Lluc Planas és un jove artista del Baix Montseny que acaba de treure la seva primera mixtape titulada “de x vida”. Reflexions sobre l’escena de música urbana i el seu inici en el món de la música.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 09:58