Curs online de seguretat alimentària i COVID-19

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha preparat una formació online per tal de donar les pautes principals en relació a la Manipulació d’Aliments. Al curs també s’inclouran les novetats que s’han incorporat per minimitzar els riscos de propagació de la COVID-19. S’impartirà el 25 de novembre de 10 a 12 hores del matí i serà gratuït.

El propòsit de la formació és explicar i repassar els aspectes més importants de la higiene en seguretat alimentària, ressaltant algunes mesures addicionals per tal de mantenir la integritat de la cadena alimentària i que els consumidors disposin dels aliments adequats i segurs.

El curs tracta com prevenir la transmissió de la COVID19 en establiments minoristes d'alimentació i de restauració́ i va destinat a manipuladors d'aliments que treballin en establiments del municipi.

Per tramitar la inscripció s’ha d'enviar la sol·licitud a ajuntament@smpalautordera.cat indicant nom, cognoms, NIF i adreça de correu electrònic.

Darrera actualització: 16.11.2020 | 14:51