Desplegament de la Xarxa de Punts Liles a Palau

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 13:00

Palau aposta per la “tolerància 0” davant de qualsevol manifestació de violència masclista, garantir un accés de qualitat i equitatiu als serveis d’atenció a les dones.

Aquesta xarxa de Prevenció envers les Violències Masclistes compta amb diferents accions, entre elles, els distintius punts liles que alguns comerços i equipaments ja mostren i que els acredita com a adherits a la Xarxa de Punts Liles per tal que actuïn com a Punts d’informació i sensibilització envers les violències masclistes. La xarxa també compta amb un servei Punt lila diürn, un estand que s’instal·larà a la Plaça de la Sardana el dia 21 de gener de 10 a 14h en el sí de la Festa major per a sensibilitzar i informar a la població sobre aquesta xacra social que és la violència masclista i també comptarà amb un Punt de lectura feminista amb lectures adreçades a totes les edats en col·laboració amb la Biblioteca municipal. 

La xarxa s’anirà ampliant amb l’objectiu de crear una xarxa d'establiments i d'equipaments municipals, tant públics com privats, que estigui vinculada a la prevenció i sensibilització envers les violències masclistes als espais públics (comerços, equipaments esportius, sanitaris, culturals, etc.). La xarxa de prevenció comptarà amb una formació als empleats i visites als establiments adherits.

 

Darrera actualització: 19.01.2023 | 13:22

Imatges