Dissabte 11 de febrer vine a conèixer les nostres escoles

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 00:00

Un any més les escoles de Palau i l'Ajuntament ofereixen el calendari d'actuacions previstes per tal de donar a conèixer a totes les famílies les diferents escoles del municipi.

El curs 2023-2024 va agafant forma, i és que ben aviat s'obrirà el període de preinscripció per al curs 2023-2024. És per aquest motiu que, un any més, des de les escoles de Palau i conjuntament amb l'Ajuntament s'ofereix el calendari d'actuacions previstes per tal de donar a conèixer a totes les famílies les diferents escoles i opcions que ofereix el municipi.

El dia 11 de febrer de 10.30 a 12.30 h a l'Envelat tindrà lloc l'acte "Vine a conèixer les nostres escoles!". Hi haurà un espai de benvinguda a càrrec de l'alcalde i del regidor d'Ensenyament. Totes les mares, pares, mestres i alumnes de les diferents escoles del municipi podran intercanviar opinions en aquesta trobada educativa.

Des del consistori convidem a totes les famílies interessades a assistir, ja que és una oportunitat perfecta per poder conèixer de primera mà tots els centres educatius de Palau.

ORIENTANT ELS JOVES EN LA TRIA DE LES OPCIONS ACADÈMIQUES I VITALS

Paral·lelament a aquesta activitat, el mateix 11 de febrer a les 11 h, Rosa Oliveras, psicòloga i coach, oferirà una xerrada i taller adreçada a famílies i alumnes de 3r i 4t d'ESO i alumnes de cursos superiors que volen repensar o reorientar la seva elecció d'estudis.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 19:56

Imatges