El 22 de gener s’obre un punt de vacunació contra la COVID-19 al CAP Sant Celoni, per a població de 12 anys o més

Divendres, 21 de gener de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte 22 de gener comença a funcionar un nou punt de vacunació per a població adulta (de 12 anys o més) contra la COVID-19 a la Metropolitana Nord. Concretament, estarà ubicat a les instal·lacions del CAP Sant Celoni. L’horari de funcionament serà de 9 a 14h tots els dissabtes i diumenges. Aquelles persones que es vulguin vacunar hauran de demanar cita fent click aquí

A més d’aquest punt de vacunació al CAP Sant Celoni, el Vallès Oriental compta amb dos altres punts on es vacuna tant a població adulta com pediàtrica: el CAP La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda, i des del passat 17, el Palau d’Esports de Granollers.

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Vallès Oriental concretament l’ICS compta amb 16 equips d’atenció primària que atenen en 26 centres d’atenció primària, 10 consultoris locals i un centre d’urgències d’atenció primària.

Darrera actualització: 21.01.2022 | 13:07