El 25è Cicle de Música Catalana, en marxa!

Dimecres, 18 d'agost de 2021 a les 00:00

Properament es faran la resta de concerts, amb Pep Gimeno “Botifarra”, Port Bo, Suu i Gustavo Them amb Pau Figueres​

El 25è Cicle de Música Catalana ja està en marxa. Aquest passat cap de setmana, 14 i 15 d'agost, es van celebrar els primers dos concerts. El dissabte, dia 14, amb la Cobla Jovenívola de Sabadell va oferir el seu repertori dirigit per Joan Lluís Moraleda, qui havia dirigit la cobla durant molts anys, i a més es va comptar amb la veu de l'Ariadna Moraleda.  Aquest concert inaugural també va servir per homenatjar a alguns dels col·laboradors que ha tingut el Cicle de Música Catalana al llarg d’aquests 25 anys.

En segon lloc, l'endemà diumenge 15 d'agost va ser el torn de l’Adela Vilà i en Carlos Torijano, els quals van oferir un magnífic concert sota el nom de Clàssics del Jazz.

D'ara endavant, però, queden encara molts concerts i de gran qualitat, amb noms destacats com Pep Gimeno “Botifarra”, Port Bo, Suu o Gustavo Them amb Pau Figueres. Les entrades pels diferents concerts es poden reservar en l'enllaç següent: https://activitatspalau.cat/cicle-de-musica-catalana/

Darrera actualització: 18.08.2021 | 12:46

Imatges

El 25è Cicle de Música Catalana, en marxa! El 25è Cicle de Música Catalana, en marxa! El 25è Cicle de Música Catalana, en marxa!