El Consell d’Infants de Palau descobreix l’ofici de dissenyador de parcs

Dimarts, 12 de març de 2024 a les 00:00

Aquest curs, el Consell d'Infants de Palau dedica les sessions a estudiar els parcs infantils del poble, per tal de fer propostes de millora des de la visió dels infants. 

L'objectiu és conèixer millor què cal tenir en compte a l'hora de planificar un parc. Els infants van convidar a la trobada d'aquest dimecres en Jordi Jubany, tècnic d'Espai Públic de l'Ajuntament de Sant Celoni, que va explicar quins són els passos que cal seguir a l'hora de dissenyar un parc, i de triar els diversos elements que es vol que l'integrin.

Durant la sessió, van poder compartir els dubtes que els havien sorgit quan van anar a avaluar els parcs de la Fontmartina i dels Quatre Hereus, com per exemple la distància entre elements de joc, la presència o no d'elements esportius, o els elements de separació entre els parcs i els carrers que els envolten. Va ser una trobada molt profitosa, i els infants van poder recollir importants coneixements i reflexions, que ja van començar a posar en pràctica en planificar la pròxima sessió del Consell d'Infants, en la que aniran a avaluar el Parc de l'Alegria.

El Consell d'Infants és un òrgan participatiu estable de l'Ajuntament de Palau, que té com a objectius, d'una banda, educar els infants en el diàleg, el debat i la participació ciutadana, i de l'altra aportar la visió dels infants en la presa de decisions municipals. El formen representants dels cursos de cinquè i sisè de primària de totes les escoles de Palau.

Darrera actualització: 12.03.2024 | 10:09