El Forner palauenc Joan Pous rep el diploma de Mestre Artesà

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 00:00

Joan Pous ha rebut el diploma de Mestre Artesà en reconeixement a la seva trajectòria professional que atorga el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest diploma es reconeix la trajectòria professional dels artesans catalans i el seu mestratge. 
Joan Pous, treballa de Forner des de l'any 2002, tot i que sempre ha estat vinculat a la fleca de la família. Des de 2002, va començar a introduir canvis i una major gamma de productes al negoci. Elabora tot el seu producte de manera artesanal amb matèries primeres de proximitat i qualitat. El seu objectiu ha estat difondre la cultura del pa i defensar els productes de fleca.

La finalitat del diploma de Mestre Artesà que ha rebut en Joan Pous és el de distingir-lo per la seva professió l'exercici d'un ofici artesà amb domini tècnic de l'ofici, mèrits adquirits, docència demostrada, mestratge exercit i aportacions a l'ofici.

L'alcalde de Palau va acompanyar el guardonat a la recollida com a reconeixement a la feina feta durant aquests més de 20 anys i en suport al comerç local, una branca imprescindible per aconseguir un poble viu i cohesionat. Gràcies, Joan!

 

Darrera actualització: 02.12.2022 | 08:40