El palauenc Marc Guiu debuta i dona la victòria al Barça

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 00:00

Marc Guiu, jugador de 17 anys de Santa Maria de Palautordera, va debutar amb el primer equip del FC Barcelona i va anotar el gol de la victòria contra l'Athletic Club.

El jugador va començar a jugar a la Penya Blaugrana de Sant Celoni, i amb només 7 anys va fitxar pel prebenjamí del Futbol Club Barcelona

Després de jugar en totes les categories inferiors del Barça, aquesta temporada és un dels jugadors importants del Juvenil A, on ha anotat 5 gols. També ha debutat amb el Barça Atlètic a la Primera RFEF, jugant 8 minuts al camp del Nàstic de Tarragona.

Marc Guiu va debutar a les ordres de Xavi en un partit amistós al Japó, contra el Vissel Kobe el passat mes de juny. Aquest cap de setmana, va debutar de manera oficial al minut 80 de partit quan el marcador era de 0-0. Poc més de 30 segons després, en la segona pilota que tocava, va marcar el gol de la victòria

El jugador palauenc també és un dels jugadors importants de les categories inferiors de la Selecció Espanyola, on ha firmat molt bons registres; destacant amb 4 gols en l'últim Europeu sub 17.

A falta de convocatòria oficial, el pròxim mes de novembre, Guiu, entrarà a la llista del Mundial sub-17 que es disputa a Indonèsia del 10 de novembre al 2 de desembre.

Des de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera felicitem Marc Guiu pel seu bon debut en el primer equip del FC Barcelona.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 10:43