El Vallès Oriental protagonista a la campanya de turisme de la província de Barcelona

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 00:00

Des de la Gerència de Serveis de Turisme, i en col·laboració amb el Departament de Comunicació, els i les tècnics de les comarques i amb el Grup SOM s’ha creat una publicació que acaba de sortir al quiosc, acompanyant la revista Descobrir, i que presenta una campanya sobre les comarques de la provincia de Barcelona sota el concepte: 12 Mirades – 12 comarques – 12 Barcelones.

De la mà de residents de cadascuna de les comarques es visiten els 12 territoris i es descobreixen els seus racons preferits. La revista està disponible en format on-line i també es realitzarà una campanya de xarxes socials en perfils propis i tots els del grup SOM.

Es tracta d’una guia turística única. Pàgina rere pàgina, persones que viuen a les 12 comarques de Barcelona, des del Berguedà fins al Baix Llobregat, des del Maresme fins a l’Anoia, et guiaran pels seus atractius patrimonials, culturals, gastronòmics i naturals. Aquestes persones coneixen bé i estimen els racons únics i privilegiats del seu territori, i te'ls comparteixen perquè els descobreixis i en gaudeixis. 

Podeu descarregar-vos la guia des de l’enllaç: https://www.barcelonaesmoltmes.cat/12comarques

 

Darrera actualització: 18.10.2021 | 12:14