En marxa el Pla Local d'Ocupació amb sis ofertes de feina

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera obre convocatòria de sis ofertes públiques de treball en el marc del Pla Local d'Ocupació 2022.

Els llocs de treball són un operari/ària de servei i manteniment per reforçar la neteja viària, un operari/ària pel manteniment de les instal·lacions del servei d'Aigües, un operari/ària de servei i manteniment d'esports, una per turisme, un/a auxiliar de cultura i joventut i un/a conserge per la biblioteca.

L’inici del contracte d’aquests treballs serà l’1 de juliol a excepció de l’auxiliar de cultura i joventut que serà l’1 d’agost i tenen una durada d’entre 3 i 6 mesos.

El Pla local d’ocupació té com objectiu de facilitar la millora de les condicionals personals i laborals de la ciutadania. Les persones que vulguin presentar sol·licitud han d’estar en situació d’atur, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació i que no estiguin donades d’alta a cap dels règims de la Seguretat Social.

A més, aquest pla local d’ocupació està subvencionat pel Programa extraordinari d’ocupació del consistori i una part per les concessions del fons de prestació dels “Plans Locals d’Ocupació” per al 2022 de la Diputació de Barcelona.

Les bases de la convocatòria es troben exposades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la web municipal a l’apartat eTauler i adjunts a la notícia.

Les instàncies es poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o baixar de la web municipal i presentar en el Registre general del consistori.

El termini de presentació d'instàncies per prendre part en aquests processos selectius serà fins el dia 25 de maig a les dues del migdia.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 12:38